• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Koninginneweg Amsterdam work in progress

Koninginneweg Amsterdam work in progress

Work in progress. Op de Koninginneweg zijn we druk met een uitbouw en een interne renovatie. Via ons Bouwgarantkeurmerk zijn we benaderd door Association Montessori Internationaal. Zij zetten zich wereldwijd in voor het recht van kinderen en volwassen op toegang tot het onderwijs. Een mooie opdrachtgever en een uitdagend project. Wordt vervolgd!

Rivierenbuurt

Rivierenbuurt

Voor onze opdrachtgevers MVGM Wonen en CBRE hebben wij twee etages gerenoveerd in de Rivierenbuurt. Door onze werkzaamheden heeft deze woning duurzaamheidslabel A verkregen! Een mooi resultaat waar wij trots op zijn.

Batterij opslagen Olympisch Kwartier

Batterij opslagen Olympisch Kwartier

Wij hebben inmiddels negen brandvertragende opslagruimtes gebouwd in kelders en parkeergarages. Deze ruimtes zijn voor de opslag van accu’s, die energie opslaan afkomstig van zonnepanelen. Een duurzame keuze! Bedankt MVGM Wonen en Bouwinvest voor de mooie opdrachten!

Roosters op maat

Roosters op maat

In onze werkplaats bereiden wij de benodigde materialen voor. Wij beschikken over een klein machinaal voor bijvoorbeeld het maken van deuren en kozijnen. Maar ook specialistischere aanvragen zoals dit rooster! Het staal hebben wij ontvangen van onze partner Amsterdam Noord Staalwerken (ANS BV).

Schuifpuien Zonhovenstraat

Schuifpuien Zonhovenstraat

De laatste fase voor het vervangen van de schuifpuien is afgerond. Afgelopen jaar hebben wij 27 schuifpuien vervangen in bewoonde woningen! Een mooie klus met een top resultaat. Zonder een goed op elkaar ingewerkt team is een dergelijke klus niet mogelijk!

Serres Nieuw West

Serres Nieuw West

In opdracht van MVGM/Bouwinvest mogen wij 17 serres vervangen. Omdat de woningen bewoond blijven tijdens onze werkzaamheden vraagt dit een aaneengesloten planning en goede communicatie met leveranciers en bewoners. We hebben de eerste serre vervangen als pilot en dat was een succes. De resterende 16 volgen in november!